Interim communicatieadvies

Advies en strategie bij complexe communicatievraagstukken? Ik smul ervan!

Interim communicatieadvies

Bij elke organisatie kan een communicatieadviseur weer een andere rol en plek hebben. Als communicatieadviseur kun je je bezig houden met strategische communicatieplannen, maar ook met uitvoering. Interne communicatie, externe communicatie, het maken van plannen, het voorbereiden op mogelijke crises, werken aan middelen (redactiewerk), social media beheren, het kan er allemaal bij horen.

Ik ben Annemieke Herberigs. Ben je op zoek naar een interim communicatieadviseur? Dan kan ik je helpen. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in verschillende communicatiefuncties, waarvan inmiddels bijna 2 jaar als interim communicatieadviseur. Ik kom graag vertellen wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.

Wanneer heb je een interim communicatieadviseur nodig?

Soms kom je er met je eigen mensen gewoon even niet meer uit. Misschien ligt er te veel werk voor te weinig mensen. Of heb je voor een campagne of een project tijdelijk extra denk- en doekracht nodig. Op zo’n moment is het fijn als je kan terugvallen op een ervaren professional, die je voor een korte of langere periode kan ondersteunen. Een interim communicatieadviseur die je helpt met het bepalen van een strategie, of juist een communicatieplan helpt uitvoeren.

Communicatie doe je samen. Ook interim.

Je hebt een boodschap te communiceren. Binnen of buiten je organisatie. Je stelt je plan op, denkt na over je doelgroep, je hebt je boodschap helder voor ogen. Nu moet alleen nog even iemand de boodschap naar buiten brengen. Zenden maar.

Dat is niet hoe ik werk. Ik geloof dat je pas echt met impact kan communiceren als je oog hebt voor alle partijen. Samen vertellen wat we doen en voor wie. Communiceren vanuit de persoonlijkheid van je bedrijf. Dat maakt je communicatie en je bedrijf sterker.

Succesvolle communicatie werkt pas echt goed als het authentiek is. Als het recht doet aan het DNA van jouw organisatie. Juist een interimmer krijgt met daadkracht de neuzen dezelfde kant op. Zodat je plan gedragen wordt en je communicatie leidt tot resultaat. Wat dat resultaat ook is. Wil je weten hoe ik dat doe? Neem dan contact met me op.

Annemieke Herberigs, interim communicatieadviseur

Ik ben Annemieke. En ik krijg energie van contact met collega’s en belanghebbenden. Samen tot een mooi plan of een goede strategie komen, met oog voor alle partijen.

  • Communicatiespecialist sinds 2004
  • Bedrijfsleven, non-profit en overheid
  • Communicatieadvies en woordvoering
  • Energie, humor en daadkracht