Ik ben Annemieke Herberigs. Een Limburgse die ooit in Den Haag is beland. En daar is gebleven, want ik raakte verknocht aan de dynamiek en de veelzijdigheid van de randstad.

Ik werkte op communicatieafdelingen in het bedrijfsleven, bij goede doelen en bij de overheid. Met veel plezier, want man o man, wat heb ik veel geleerd en wat werkte ik met leuke professionele mensen. Toch had ik een kriebel. Op zo’n plek waar je niet bij kunt. Steeds als ik ergens een langere periode werkte, kwam hij terug. In 2019 besloot ik dat het tijd was om korte metten te maken met de kriebel. Vanaf nu ging ik ff communiceren.

Waar ik het meeste energie van krijg? Van het contact met collega’s en belanghebbenden. Samen tot een mooi plan of een goede strategie komen, waarbij er oog is voor alle partijen. Samen vertellen wat we doen en voor wie. En waarom dat zo belangrijk is. Ik geloof niet in concurrentie, omdat ik ervan overtuigd ben dat mensen voor jou kiezen vanwege jouw persoonlijkheid. Of die van je bedrijf.

Opdrachtgevers

Ik heb ruime ervaring in verschillende branches en bij uiteenlopende bedrijven en instellingen.